Erik Magnusson

Erik Magnusson

Erik är utbildad på Culinary Arts Academy i Schweiz, vilket är en av världens främsta kockutbildningar på kandidatnivå. Därefter har han jobbat 8 år i professionella kök världen över och är därför den som kvalitetssäkrar vårt innehåll, men också den som står för mest redaktionellt arbete överlag.

Arbeterfarenhet

Erik har jobbat under 8 år i professionella kök världen över, vilket inkluderar både riktigt fina michelinrestauranger och i billigare kommersiella kök. Det har gett honom en kunskap som han tar med sig och justerar sitt skrivande efter i det material som tas fram på hemsidan.

Han har djupgående kunskaper inom både matlagning och bakande i och med att han på vissa restauranger har fått stå för efterrätterna. Han har därför fått otroligt bra koll på vilka verktyg man vill ha i köket.

Författarskap

Erik är en skribent med integritet, och som verkligen håller ett öga på detaljerna. Han vill att alla artiklar ska vara fullständiga, och bidra med så mycket information som bara tänkbart.

Kontakt

Mail: erik@smakerna.se