Mikael Pettersson

Mikael Pettersson

Mikael har pluggat nutrition och livsmedelvetenskap på Linnéuniversitetet men sadlade sedan om till kock och jobbade även ett tag som kökschef. På grund av det har han fått en bra bild över vilka verktyg man vill ha i köket, och vilka som borde undvikas. Numera är han förtidspensionär och skriver en del texter hos oss.

Arbeterfarenhet

Mikael har under sina tidiga år arbetat som kock i ett storkök och samlade där på sig all den praktiska erfarenheten han behövde för att sedan bli kökschef. Efter många år av slitande och skrikande valde han att förtidspensionera sig och spenderar nu stora delar av sin lediga tid på att skriva högkvalitativa texter hos oss.

Författarskap

Mikael prioriterar kvalitet i sina texter över allt annat. Han vill att det ska lysa igenom vilken produkt som faktiskt är den bästa och vill visa på sina erfarenheter från sin långa karriär som kock. Därför väljer han att ofta skriva objektivt, men ändå dela med sig lite av sina egna tips.

Kontakt

Mail: mikael@smakerna.se